artlignmentheader.png

The principles of creation

We worden heel geboren maar splitsen al snel af in allemaal stukjes omdat er in onze opvoeding bepaald gedrag als onacceptabel gezien wordt door de maatschappij. Deze verdwijnen niet, maar gaan naar ons onderbewuste. Om de liefde van onze verzorgers te kunnen ontvangen, moesten we ons helemaal aanpassen naar de wensen van de maatschappij. Zo werden we gevormd tot slaven van een systeem dat tegen de NatuurWetten in gebouwd blijkt te zijn. Met depressies, ziektes en een hoop problemen als resultaat. Tijdens dit proces van fragmentatie zijn we delen van onszelf verloren, waardoor we zijn vergeten wie we werkelijk zijn en we onze kracht weggaven aan externe factoren.

We zijn in een tijd aangekomen dat we hier bewust van worden. Elke deel dat we terug halen bevat wijsheid over hoe ons interne kompas werkt. Wat de NatuurWetten zijn. Deze Wetten, die ik ook wel harmonieWetten noem, zijn ongeschreven regels die bestaan om de oneindige ontplooiing van het leven in stand te houden. Het zijn Wetten waar we allemaal aan gebonden zitten, omdat ze gekoppeld zijn aan het bewustzijn. De wijsheid zit al in ons, alleen doordat we delen door pijnlijke ervaringen in het verleden kwijt zijn geraakt, missen we delen van ons interne kompas die ons de weg wijst naar een gelukkig en gezond leven.

Ik schrijf hier mijn bevindingen over hoe de NatuurWetten werken en hoe deze aan ons bewustzijn zit gekoppeld. Zie het als een soort mini-gids om het onderbewuste naar het bewustzijn halen. Je bewustzijn verruimen is geen pijnloos proces. Het is daarom aan te raden om het (op een gegeven moment) samen met een begeleider te doen. Dat is niet wat ik aan bied, ik ben alleen de boodschapper van de NatuurWetten en geef energetische ondersteuning in deze processen via krachtvoorwerpen.

Je wonden zijn Heilig omdat ze alle antwoorden en de juwelen van je ziel bevatten.

The Laws of Nature are impersonal, they are mechanical

artlignmentfb.jpg
shadow

Deze twee pagina's zijn met elkaar verbonden. De NatuurWetten op zichzelf en een voorbeeld waarop de NatuurWetten zelf ontdekt kunnen worden via ons bewustzijn via schaduw integratie werk. Om dat te kunnen doen is het handig om eerst de NatuurWetten even door te nemen, zodat je een kaart hebt om mee te werken. De NatuurWetten zijn universele Wetten die zowel aan de Natuur als ons bewustzijn zit gekoppeld.

Ik noem ze ook wel de Harmonie Wetten of soms zelfs; 'de spelregels van het leven'. Je kan ze oneindig diep bestuderen. (ik ben fan)

Schaduw integratiewerk is het integreren van schaduwdelen die in ons onderbewustzijn zit. Met behulp van de NatuurWetten kun je het onderbewuste naar het bewustzijn halen. Om eenheid te beoefenen en ons zelf te helen. Onze ziel verlangt er naar om weer heel te zijn.

maakvanjeschaduwjevriend.jpg
vindjouwschatkaart.jpg

If our pain is seperation, healing is to become whole

 
bloemvogel.png

Contact Mapije

Thanks for connecting with me!

If you want to receive updates about events, art, discounts and projects, you can subscribe to my mailing list.