alice-little-door-lr_xovarqg.jpg

Kleine Deurtje

De Sleutel

van het

Leer de tools om je ware kracht te pakken.

Een 8 wekelijkse Live masterclass over de principes van het bewustzijn

pexels-kristina-paukshtite-1591158.jpg

De sleutel van het kleine deurtje naar het paradijs
Is alleen te vinden via de innerlijke reis.

Vrijheid, vertrouwen, harmonie en win win.
Dat komt niet van buiten, maar van binnen in.

Leer te zien waar je nog je kracht weg geeft.
En eer je verlangens die je nastreeft.

Met deze reis zul je de natuur beter leren kennen.
En daarmee je eigen bewustzijn leren verkennen.

Mooi mens, jij bent zo ontzettend veel waard.
Geprogrammeerde illusies worden geopenbaard.

Voel je een ja en wil je meer?
Klik dan hier onder en investeer.

signature.png

Mijn naam is Mapije en ik ben door diepe processen gegaan nadat ik in een relatie ben geweest met een psychopaat 4 jaar geleden.

 

Ik moest de psychologie van de psychopaat begrijpen en in mezelf integreren om te kunnen overleven. Daardoor werd de duistere kant van de maatschappij zichtbaar en kwam ik in een wereld vol conspiracy met een uitgang.

 

Het was een lange reis door Woowooland, bestaande uit struggles, haat, woede, conflicten, pijn, eenzaamheid en angst. Terwijl ik voor Wappie en Woowoo uitgemaakt werd, bleef ik op zoek naar de sleutel van het kleine deurtje. Met veel hulp van andere ontwaakte wezens ben ik nu op een plek waarin ik jou verder kan helpen de sleutel voor jezelf te vinden.

dtrh4.jpg

...zodat we samen kunnen bouwen aan een wereld waarin vrijheid, authenticiteit, vertrouwen, veiligheid, liefde en harmonie het nieuwe normaal wordt.

Mijn wens is dat je makkelijker en sneller weer harmonie en liefde kan ervaren zonder de duistere kanten van de maatschappij te ontkennen. Om datgene te kunnen bieden, wat ik graag had willen hebben, toen ik hier door heen ging. Om je veel drama en pijn te besparen. Kom met me mee naar Woowooland...
 

Alle struggles, obstakels en leermomenten die ik in mijn reis als Wappie in Woowooland ben tegen gekomen wil ik graag met je delen. Om weer harmonie te vinden met familie, vrienden en/of collega's, zonder je eigen mening en perspectieven op te geven. Zonder de duisternis te ontkennen.

 

Het is een lange reis geweest voor mij, daarom heb ik de informatie en tools in eetbare stukjes voor je gehakt verspreid over 8 weken.

Het eerste stukje heb ik gratis voor je opgenomen, zodat je kan kijken en voelen, of Woowooland voor jou bedoeld is. Als je deze nog niet gezien hebt, klik dan hier om die gratis te bekijken.

 

Niet meer beschikbaar