top of page

Leer effectief jouw eigen pad te bewandelen

Meld je hier gratis aan:

Wie is Mapije?

Vanaf mijn 4e was ik al bezig met dingen maken. Mijn voorouders van mijn moederskant zijn kunstenaars en van mijn vaders kant, technische uitvinders. Na de kunstacademie richting videogames en theater, voelde ik dat er ergens iets niet klopte in de maatschappij en ben ik een paar jaar op wereldreis geweest. Daar werd ik zo geconfronteerd met mezelf dat ik een reis in de onderwereld van mezelf en de mede mens heb gemaakt. Met begeleiding van verschillende meesters kwamen de oorzaken van die heftige ervaringen naar boven en dat maakte mijn pad zichtbaar waaruit een aantal trainingen zich ontvouwde, die overigens ook mijn kunst uitleggen.

We zitten in een hele gekke tijd. Een tijd waarin we onszelf onder de loep kunnen nemen.

Misschien herken je dit wel, je weet dat we in een tijd leven waarin er veel verandering plaats vind en wilt daar je eigen weg in vinden.

Je staat open om aan jezelf te werken, maar komt allerlei verschillende tools en mogelijkheden tegen.

Wanneer je naar een 'healing' sessie gaat, of een ceremonie wilt bijwonen, ben je sceptisch en gaan er de hele tijd oordelen door je heen. Wat een onzin dit. Waarom doe ik dit eigenlijk? Waar slaat dit op? Werkt dit echt? of verspil ik m'n tijd? Waarom oordeel ik zo? Waarom lukt het me niet om te stoppen met oordelen? Waarom lukt het me niet om hier voor open te staan? etc.

Net als bij het bouwen van een gebouw, is het handig om te begrijpen wat je blauwdruk is wat je wilt gaan bouwen. Om de principes te begrijpen waarmee je bouwt. Om te begrijpen waar de bouwstenen vandaan komen en van welk materiaal ze zijn gemaakt. Om te weten met welk gereedschap je wat mee kan doen. Om te begrijpen welke materialen samen gaan en welke niet. Om een goede fundering te hebben waarop je bouwt.

 

Zo werkt dat ook met ons bewustzijn. Leer effectief jouw eigen pad te bewandelen, is een gratis lezing die een flinke introductie geeft over de universele principes van het bewustzijn, de natuur en creatie processen die meteen veel inzichten geeft over hoe het bewustzijn werkt, zodat je met meer inzicht de juiste heling tools kan vinden die effectief zijn en bij jou passen.

 

Om vanuit alle eerlijkheid en openheid met jou te communiceren wil ik meteen zeggen dat ik ook mijn brood moet verdienen en daarom na de lezing geheel vrijblijvend een paar online masterclasses aanbied die hier een verdieping op geven. Los daarvan is de lezing op zichzelf staand ook al heel inzichtvol en toegankelijk.
 

mapije_edited.png

Gratis online training over de Principes van creatie

Leer effectief jouw eigen pad te bewandelen

Gratis online training

Meld je hier gratis aan:

Contact
bloemvogel.png

Contact Mapije

Thanks for connecting with me!

If you want to receive updates about events, art, discounts and projects, you can subscribe to my mailing list.

bottom of page